ZGŁOSZENIE INTENDENTKI I INTENDENCI

Pola oznaczone * są obowiązkowe.

1. Pełna nazwa placówki, w której będziesz realizował/a program Dieta przyjazna planecie*

2. Pełny adres korespondencyjny placówki, w której będziesz realizował/a program Dieta przyjazna planecie*

3. Typ placówki*

4. Na jakim stanowisku pracujesz?*

Własna odpowiedź:

5. Wybierz termin udziału w szkoleniu online pt. „Dieta przyjazna planecie – co to jest i dlaczego warto wprowadzać ją w szkole?”

6. Skąd dowiedziałeś się o programie Dieta przyjazna planecie?*

Własna odpowiedź:

7. Co zachęciło Cię najbardziej do wzięcia udziału w programie Dieta przyjazna planecie?

8. Czy brałeś już udział w programie Dieta przyjazna planecie?*

Akceptacja zgód 1-4 jest konieczna do wzięcia udziału w 1. edycji programu Dieta przyjazna planecie

1. Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Ogólne rozporządzenie o ochronie danych - RODO) informuję, iż Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja WWF Polska z siedzibą przy ul. Usypiskowej 11, 02- 386 Warszawa; tel. (22) 660 44 33; mail: kontakt@wwf.pl. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych Osobowych. Kontakt do Inspektora Danych Osobowych: daneosobowe@wwf.pl

2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji zawartej umowy na podstawie wykonania umowy, tj. art. 6 lit. b) i c) RODO.

3. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą: podmioty świadczące usługi z zakresu IT oraz podmioty świadczące usługi z zakresy kadrowo-płacowego na rzecz Administratora Danych i współpracujące z Administratorem Danych w ramach realizacji celu przetwarzania, o którym mowa w pkt. 2 oraz podmioty uprawnione do ich pozyskiwania na podstawie przepisów prawa.

4. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celu przetwarzania, a po jego ustaniu przez okres wynikający z odpowiednich przepisów prawa dotyczących przedawnienia roszczeń.

5. W związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługują Pani/Panu następujące prawa: dostępu do treści danych, do sprostowania danych, do usunięcia danych, do ograniczenia przetwarzania danych, do przenoszenia danych prawo do wniesienia sprzeciwu, do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych) w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych Panią/Pana dotyczących narusza przepisy RODO.

6. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacja celu, o którym mowa w punkcie 1.

7. Pani/Pana dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu.